صعود ژاپن و ويتنام از گروه B
دو تيم فوتبال ژاپن و ويتنام از گروه B به مرحله بعدي جام ملتهاي آسيا صعود كردند.
تيمهاي ژاپن و ويتنام از گروه B به مرحله بعدي صعود كردند.
ژاپن عصر امروز موفق شد با نتيجه چهار بر يك، ويتنام را شكست دهد. گلهاي ژاپن را ماكي در دقايق 12 و 59، اندو در دقيق 31 و ناكامورا در دقيقه 53 به ثمر رساندند و تك گل ويتنام را هم سوزكي در دقيقه 8 زد.
در ديگر ديدار اين گروه، امارات موفق شد دو بر يك قطر را شكست دهد.
گلهاي امارات را الكاس در دقيقه 59 و خليل در دقيقه 90 زدند و تك گل قطر را كوئينتينا در دقيقه 42 زد.
به اين ترتيب ژاپن با 7 امتياز به عنوان تيم اول و ويتنام، يكي از چهار ميزبان مسابقات با 4 امتياز به مرحله بعد صعود كردند. دو تيم قطر و امارات با سه و دو امتياز از گردونه مسابقات حذف شدند.
ضيافت مشترك مليپوشان و هنرمندان
اعضاي تيم ملي فوتبال ايران شام امشب را كنار هنرمندان ايراني صرف ميكنند.
بازيكنان اين تيم شام را همراه تيم هنرمندان صرف ميكنند.
اين ضيافت مشترك در رستوران ايراني برگزار ميشود.
كادر فني دليل اصلي برپايي اين مراسم را تقويت روحيه مليپوشان اعلام كردند تا بتوانند در ادامه جام ملتها، با روحيه بهتري به ميدان بروند.
امروز عصر بازيكنان اجازه پيدا كردند براي خريد، از هتل بيرون بروند.
تيم ملي فوتبال ايران روز چهارشنبه در آخرين ديدار مرحله گروهي، به مصاف تيم حذف شده مالزي ميرود. اين تيم در صورت پيروزي با تفاضل پنچ گل، ميتواند به عنوان صدرنشين گروه C به مرحله بعد صعود كند.
مناجاتي:
بدون كار كارشناسي از تيم ملي ايراد ميگيرند
سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: در شرايط كنوني بايد تيم را حمايت كرد، اما برخي در تلويزيون بدون كار كارشناسي، حرفهاي بحثانگيز مطرح ميكنند.
مهدي مناجاتي اظهار داشت: در شرايط كنوني بايد تيم ملي را حمايت كرد. آقايان در تهران مينشينند و از سيستم 3-5-3 ايراد ميگيرند و ميگويند اين روش منسوخ شده است. بهتر است تيم با دفاع خطي كار كنند. همه در ديدار با چين ديدند سيستم دفاع خطي چه معايبي دارد.
وي ادامه داد: تيم چه زماني از عمق دفاع گل خورده است؟ سه گل دريافت كردهايم كه يكي به دليل اشتباه رحمان رضايي بود. ديگري از روي ضربه ايستگاهي و ديگري هم از جناح راست بود. پس تمام گلها روي اشتباه فردي بوده است.
مناجاتي عنوان كرد: متاسفانه در يك برنامه تلويزيوني، بدون آنكه كار كارشناسي انجام شود، حرفهاي بحثانگيزي مطرح ميشود. اينگونه، هم به خود و هم به تيم ملي لطمه ميزنند.
اميرحسين صادقي از تمرين تيم ملي اخراج شد
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در جلسه تمرين صبح امروز، اميرحسين صادقي را از تمرين اخراج كرد.
جلسه تمرين تيم ملي ايران امروز صبح در ورزشگاه KISA برگزار شد و مليپوشان، تمرين سنگيني را انجام دادند.
از نكات جالب توجه ميتوان به اخراج اميرحسين صادقي اشاره كرد. سرمربي ايران بنا به دلايل نامعلومي، مدافع مليپوش را از ادامه فعاليت كنار بازيكنان محروم كرد.
امير قلعهنويي كه به نظر عصبي به نظر ميرسيد، حاضر به مصاحبه با گزارشگر تلويزيوني شبكه سه سيما نشد. وي مدعي شد اين شبكه رفتار مغرضانهاي با وي و عملكرد تيم ملي دارد.
تيم ملي ايران روز گذشته با تساوي 2 بر 2 مقابل چين متوقف شد. اين تيم چهارشنبه هفته جاري در سومين مسابقه، به مصاف مالزي ميرود.
فوتبال چين بازيكناني مانند جواد نكونام را ندارد
ساكرنت عنوان كرد: تيم فوتبال چين بازيكناني مانند جواد نكونام را ندارد تا روحيه اين تيم را تغيير دهد.
به گزارش ساكرنت، تساوي ايران و چين از ديد سايتها، سوژه تحليلهاي تاكتيكي قرار گرفت و گل نكونام در اين ميان بيشترين بررسي را به خود اختصاص داد.
نويسنده اين واحد ورزشي جبران كردن هر دو گل از سوي ستارگان ايراني را نشانه برتري تاكتيكي بسيار محسوس اين تيم نسبت به چين دانست.
وي عنوان كرد: چينيها مثل هميشه در نيمه دوم، فوتبال را رها كردند و دل به گذر زمان بستند؛ اما تفاوت زيادي ميان بازي تاكتيكي ايران در دقيقه اول و دقيقه 90 وجود داشت. آنها با برنامه بازي كردند؛ اما ضعفهايي نيز در خط دفاعي و هافبك داشتند.
وي ضعف رودباريان، اضافه نشدن هافبكهاي نفوذي به مهاجمين در هنگام حمله و پاسهاي اشتباه هافبكهاي تدافعي را بلاي جان ايران در مراحل بعدي توصيف كرد.
استال در ادامه متن خود نوشت: مرد لاليگاي فوتبال ايران كه درخشش قابل قبولي در اولين فصل حضور خود با لباس اوساسونا در لاليگا و جام يوفا داشت، موفق شد گلي زيبا به چين بزند و تكميل كننده گل زندي باشد.
نكونام پاسهاي فوق العاده ميدهد و اعتماد به نفس فوق العادهاي دارد. چين هرگز چنين بازيكناني در اختيار نداشت تا حداقل روحيه تيم را تغيير بدهند.
ديدار دوستانه فوتبال بين خبرنگاران ايران و چين
خبرنگاران ايراني و چيني قصد دارند ديداري دوستانه در مالزي برابر يكديگر برگزار كنند.
اين ديدار عصر روز آينده در نزديكي محل اقامت تيم ملي ايران برگزار ميشود.
نمايندگان رسانههاي گروهي چين و ايران ارتباط نزديكي با يكديگر دارند و بسيار با هم صميمي شدهاند.
هنرمندان ايراني سفر كرده به مالزي عم قصد دارند همراه خبرنگاران ايراني، از يك مركز نگهداري كودكان بيسرپرست بازديد كنند.