نرخ بيکاري بين زنان به 2/15 درصد رسيد
بر اساس طرح آمارگيري نيروي کار نرخ بيکاري بين مردان به 3/9 درصد و زنان به 2/15 درصد رسيد.
بر اساس طرح آمارگيري نيروي کار ، نرخ بيکاري در سال 86 در نقاط شهري به 13 درصد و در نقاط روستايي به 5/5 درصد رسيد.
در بهار امسال ، نرخ بيکاري به 5/10 درصد رسيد و نرخ بيکاري بين مردان به 3/9 درصد و زنان به 2/15 درصد اعلام شد.
بر اين اساس نرخ مشارکت اقتصادي در کل کشور 4/40 درصد در مناطق شهري 7/38 درصد در نقاط روستايي 5/44 درصد ، بين مردان 8/63 درصد و در بين زنان 7/16 درصد اعلام شد.
نرخ مشارکت جمعيت ده ساله و بيشتر در زمستان سال گذشته از 39 درصد بود.
نشست توسعه پايدار و زنان در مشهد برگزار شد
در اين جلسه که بانوان مشاور و مسئول در امور بانوان ادارات کل و نهادهاى استان و شهر مقدس مشهد حضور داشتند درخصوص مسايل و مشکلات و نيازهاى بانوان بحث و تبادل نظر شد.
خانم فاطمه غيور رئيس کميسيون فرهنگى و اجتماعى شوراى شهر مشهد و مسئول اين نشست در خصوص اهداف آن گفت :درراستاى تاثير گذارى مؤثرى که بانوان در برنامه هاى توسعه کشور دارند تصميم گرفتيم تا با برپارى اين جلسات که با حضور مشاوران امور بانوان ادارات و نهادهاى استان و شهرمشهد برگزار مى شود ضمن بررسى و شناسايى مسايل و مشکلات، کمبودها، نيازها و نارسائى هاى فرهنگي، اجتماعي، آموزشى و به راهکارها و نتايج مناسبى دست يابيم و با ارائه آن به نهادهاى اجرايى مربوطه د رجهت پويايي، نشاط و بالندگى جامعه اسلاميمان تلاش کنيم .
وى خاطرنشان کرد :هرگاه بانوانى پرنشاط، آگاه و توانمند داشته باشيم خانواده هاى سالمى خواهيم داشت و خانواده سالم ريشه و زمينه جامعه موفق و بالنده است.
خانم غيور اظهار اميدوارى کرد که در نهايت اين نشست ها نتايج خوبى را براى بانوان مشهدى داشته باشد و اين برنامه ها بگونه اى باشند که بتوان آن را درسطح کلان کشور نيز براى خانمها اجرا کرد.
رئيس کميسيون فرهنگى و اجتماعى همچنين با بيان اينکه شوراى شهر وظيفه اجرايى ندارد، اظهار داشت: شوراى شهر را مى توان به عنوان يک مجلس کوچک محلى دانست که وظيفه ى اصلى آن سياستگذارى و کنترل و نظارت است و ادارات و نهادهاى ديگر وظيفه دارند که مصوبات اين شورا را اجرا کرده و عملياتى نمايند.
امنيت شغلي بانوان کارمنددر استان مازندران کافي نيست
مدير کل امور بانوان و خانواده استانداري مازندران، عدم برخورداري از امنيت شغلي در استان را از عمده مشکلات بانوان شاغل مازندران بيان کرد.
زهرا شرف الدين در کارگروه بانوان و خانواده استان در محل استانداري افزود: بانوان کارمند در مشاغل خود با مشکلاتي چون مرخصي هاي استعلاجي، زايمان و تلاش براي احقاق حقوق خود و بيان انتقاد مواجه اند.
وي خاطر نشان کرد: نمايندگان زنان در تصميم سازي هاي مديريتي استان حضور کمرنگي دارند و در ادارات بايد نگرش غلط و باورهاي ناصحيح نسبت به بانوان به عنوان جنس ضعيف و ناکارآمد بايد از بين برود.
مدير کل امور بانوان و خانواده استانداري با اشاره به عدم اختصاص اعتبار 25 درصدي سال گذشته ويژه ارتقاء فرهنگي اجتماعي بانوان تصريح کرد: عدم برابري در استفاده از امکانات رفاهي و ورزشي با مردان،عدم برابري در استفاده از خانه هاي سازماني و امکانات اداري، عدم وجود مهد کودک در محيط کار، تغيير ساعت کار بانوان در ادارات، عدم اجراي طرح تفکيک در بيمارستان ها و عدم تقدير شايسته از کارکنان زن در هفته زن از عمده مشکلات زنان شاغل است.