رئیس سازمان دارالقرآن الکریم: در اجرای طرحهای قرآنی، تکیه سازمان دارالقرآن بر منابع مالی مردمی است
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم:
در اجرای طرحهای قرآنی،
تکیه سازمان دارالقرآن بر منابع مالی مردمی است
مشاور قرآنی و زیر ارشاد: دو طرح جدید حفظ قرآن در دستور کار مرکز توسعه و ترویج
مشاور قرآنی و زیر ارشاد:
دو طرح جدید حفظ قرآن در دستور کار مرکز توسعه و ترویج
 شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۸ جمادی الاول ۱۴۲۹ - ۲۴ می ۲۰۰۸ -   شماره ۱۰۳۴
شماره قبل

با حضور رييس‌جمهور ، در چهارمين كنگره تجليل از ايثارگران انجام شد
اهداء "نشان ملي ايثار" به 15 خانواده داراي 3 شهيد

با حضور، رييس‌جمهور ، در چهارمين كنگره تجليل از ايثارگران انجام شد اهداء

چهارمين كنگره تجليل از ايثارگران، روز پنجشنبه با حضور دكتر احمدي نژاد، رييس‌جمهور، سرلشگر فيروزآبادي رييس ستاد كل نيروهاي مسلح، ‏مسؤولان لشكري و كشوري و قشرهاي مختلف مردم در تالار وحدت تهران برگزار شد.
در اين كنگره، رييس‌جمهور گفت: قدرتمندان عالم بدانند كه عمر آن‌ها به پايان رسيده است و ملت ايران پيشاپيش ملت‌هاي آزاده‌ جهان براي ‏اصلاح، عدالت، برادري و يكتاپرستي در حركت است. ملت‌هاي مظلوم نيز بدانند كه ملت عزيز ايران و در پيشاپيش آن‌ها رهبر گرانقدر انقلاب ‏اسلامي، اين ايثارگر عزيز و خانواده‌هاي معزز ايثارگران، يار و ياور مظلومان خواهند بود.‏
دكتر محمود احمدي‌نژاد خاطرنشان كرد كه " آزادي خرمشهر يك هديه آسماني از ناحيه خداوند متعال به بشريت امروز بود" و ‏اين روز را به خانواده‌هاي ايثارگر و ملت ايران و همه‌ آزادي‌خواهان عالم تبريك گفت.
وي با اشاره به برگزاري اين مراسم آن را جلسه‌اي باشكوه توصيف و كرد و حضور در محضر عاملان فرهنگ ايثار و شهادت و تجليل از ‏استوانه‌هاي ايمان، عشق و استقامت و كمال را توفيقي از جانب خداوند دانست.
احمدي‌نژاد در بيان مطلب كوتاهي به عنوان عرض ارادت به ساحت خانواده‌هاي شهدا، ايثارگران و اصل ايثارگري اظهار كرد: عزيزان من ‏مي‌دانيد كه خداوند متعال همه‌ اين عالم را براي انسان خلق كرد و انسان را براي خودش. خداوند انسان را خلق كرد تا از متن ماده و متن خاك و ‏گل خودش را به عرش بالا و كمال خدايي بودن برساند و همه عالم را در خدمت انسان قرار داد.
وي ادامه داد: خداوند متعال براي اين‌كه انسان بتواند مسير رسيدن به عرش را طي كند او را تنها نگذاشت و پيامبران، صلحاء و شهدا را براي ‏دستگيري از انسان فرو فرستاد.
رييس‌جمهور گفت: يك مطلبي كه در ذهنم وجود دارد و مي‌خواهم با شما در ميان بگذارم اين است كه به نظر مي‌رسد موثرترين عامل در تحول ‏جان و دل انسان‌ها و موثرترين محرك براي به حركت درآوردن انسان‌ها در اين مسير و زيباترين عامل براي تعالي انسان‌ها عبارت ايثارگري ‏است. ايثارگري و شهادت موتور حركت انسان و سوخت حركت انسان در طول تاريخ به سمت قله‌هاي تعالي و تنها عاملي بوده است كه در پيچ ‏و خم‌هاي خطرناك به فرياد انسان رسيده و انسان را از سقوط به جاده هدايت برگردانده است.
وي ادامه داد: سوم خرداد در روند انقلاب ما يك قله‌ بلند است. برخي خيال مي‌كنند حادثه‌ خرمشهر يك اتفاق عادي و حداكثر يك پيروزي نظامي در ‏نبرد دو كشور است. اين هست. اما سوم خرداد و عمليات بيت‌المقدس اين نيست. باور من اين است كه سوم خرداد و آن ايثار و مجاهدت در راه ‏خدا، فصل نويني را در برابر بشريت امروز گشود و اگر خرمشهر در اشغال مي‌ماند كرامت و جوانمردي و عزت بشريت امروز لگدمال شده ‏بود. اگر خرمشهر در اسارت مي‌ماند راهي براي آزادي، آزادگي و حركت در مسير كمال باقي نمي‌ماند و به عبارتي ديگر بايد گفت پيروزي ‏رزمندگان ما در آزادي خرمشهر جشن پيروزي انسان است؛ پيروزي پاكي، عشق و جوانمردي بر جبهه‌ خودخواهي، فساد و تباهي. در آزادي ‏خرمشهر، خدا قدرت و اراده‌ خود را به نمايش گذاشت. خداوند در قالب رزمندگان ما عشق، پرستش و پاكي را به بشريت نشان داد و رزمندگان ‏ما به نمايندگي از همه‌ تاريخ و همه‌ صلحاء و شهدا در برابر نمايندگان همه‌ جباران تاريخ ايستادند و طاغوتيان را شكست دادند. نبرد خرمشهر ‏فقط كمر سپاه اهريمني صدام را نشكست، كمر جبهه‌ استكبار را شكست و زنگ شمارش معكوس سقوط امپراطوري ظلم و فساد در فتح خرمشهر ‏نواخته شد و خداوند خود را به بشريت در فتح خرمشهر عرضه كرد.  ادامه در صفحه 6



عليه اهانت ارتش تروريست آمريكايي به قرآن،
غيرت ديني مسلمانان اوج گرفت

* در واكنش به توهين نظاميان آمريكا به قرآن كريم ‏
نماينده آيت‌الله سيستاني خواستار عذرخواهي رسمي مقامات آمريكا شد ‏

نماينده آيت الله سيستاني از مراجع شيعيان عراق، توهين يكي از نظاميان آمريكايي به قرآن كريم را توهيني ‏بزرگ به مقدسات همه مسلمانان دانست و خواستار عذرخواهي رسمي مقامات كاخ سفيد از اين اقدام ‏توهين‌آميز شد. ‏
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، شيخ "عبدالمهدي الكربلايي" نماينده آيت الله سيستاني در كربلا ‏در خطبه‌هاي نماز جمعه گفت: آنچه كه يكي از سربازان نيروهاي اشغالگر در اهانت به قرآن كريم انجام داد، ‏توهيني بزرگ عليه مقدسات اسلامي محسوب مي‌شود. ‏
وي در جمع صدها نمازگزار در حرم امام حسين(ع)، افزود: عذرخواهي يك افسر از نيروهاي اشغالگر از ‏مسوولان محلي و سران عشاير در منطقه، كافي نيست زيرا اين اقدام توهين آميز،تنها شامل مسلمانان منطقه ‏نمي‌شود بلكه توهين به تمامي مسلمانان جهان است و مسوولان بلندپايه آمريكا بايد از اين اقدام توهين‌آميز ‏نظامي خود عذرخواهي كنند. ‏
كربلايي از مرجعيت خواست "حكم قصاص عادلانه" در حق اين نظامي آمريكايي جاري شود تا درس عبرتي ‏براي ديگران باشد. ‏
ستاد فرماندهي ارتش آمريكا در عراق جمعه، اعتراف كرد كه سربازان آنها در يكي از اردوگاه‌هاي آموزشي ‏وابسته به خود از قرآن كريم به عنوان هدف نظامي تيراندازي استفاده كردند. ‏
اين اولين بار نيز كه نظاميان آمريكايي به ساحت قرآن كريم توهين مي‌كنند، اهانت‌هاي آمريكايي‌ها به قرآن ‏كريم پيش از اين، در زندان‌هاي "گوانتانامو" و "ابوغريب" نيز ديده شده بود. ‏
در حالي كه شبكه تلويزيوني العراقيه سه‌شنبه گذشته اعلام كرده بود، جرج بوش رئيس جمهور آمريكا از ‏نوري المالكي نخست وزير عراق درباره اهانت يكي از نظاميان آمريكايي به حرمت قرآن كريم، عذر خواهي ‏كرده است، "دانا پرينو" سخنگوي كاخ سفيد گفت كه جرج بوش رئيس جمهور آمريكا به دليل اين حادثه تنها ‏‏"ابراز نگراني" كرده است. ‏

* معترضان اهانت به قرآن دو شهيد دادند
معترضان به اهانت به قرآن كريم در افغانستان مورد تيراندازي قرار گرفتند كه در جريان آن دو شهروند افغان كشته شدند.
به گزارش اعتدال به نقل از پايگاه اينترنتي المحيط، تعدادي از مردم افغانستان در اعتراض به اقدام سربازان آمريكايي در هدف قرار دادن قرآن كريم در حين آموزش تيراندازي، در كابل دست به تظاهرات زدند كه به دنبال تيراندازي نيروهاي افغان به سوي تظاهركنندگان دو تن از شهروندان افغاني كشته شدند.
به گزارش اعتدال به نقل از شبكه تلويزيوني سي ان ان، مارتين اودنيل، سخنگوي نيروهاي بين‌المللي كمك به برقراري امنيت به رهبري ناتو (ايساف) به اين شبكه گفت: اين حادثه در فرودگاه چاقچاران در غرب افغانستان به وقوع پيوست.
وي ادامه داد: يك سرباز ايساف، 10 پليس ملي افغانستان و هفت غير نظامي نيز در اين تظاهرات اعتراض آميز مجروح شدند.
سخنگوي ايساف اضافه كرد، زماني كه معترضان به پرتاب سنگ و آتش زدن چادر‌ها داخل فرودگاه اقدام كردند، پليس ملي افغانستان به آنها شليك كرد كه به كشته يا زخمي شدن غير نظاميان انجاميد.
اهانت يك سرباز آمريكايي به قرآن خشم مسلمانان در عراق و ديگر كشورهاي جهان را برانگيخته است.
جورج بوش، رييس جمهور آمريكا و همچنين ارتش آمريكا به خاطر اين اقدام اهانت آميز عذرخواهي كردند.

* تظاهرات در استان‌هاي بدخشان و قوندوز افغانستان
روز پنجشنبه تظاهرات اعتراض آميز ديگري نيز در استان‌هاي بدخشان و قوندوز افغانستان انجام شد و در كابل نيز قانونگذاران افغانستان به نشانه اعتراض پارلمان را ترك كردند.
سخنگوي وزارت دفاع ملي ليتواني به سي ان ان گفت: سرباز34 ساله كشته شده ليتوانيايي حين تظاهرات به ديده‌باني مشغول بود كه بر اثر شليك گلوله كشته شد.
هنوز مشخص نشده كه چه كسي به اين سرباز شليك كرده و ارتش ليتواني در حال تحقيق در اين باره است.
سخنگوي وزارت دفاع ملي ليتواني گفت، نيروهاي اين كشور اقدام به شليك هوايي كرده و شليك متقابل نكرده‌اند.
وي ادامه داد: پليس محلي در آنجا حضور داشت. آنها به سرعت براي كمك به نيروهاي ما اقدام كردند.
سخنگوي ايساف نيز در ادامه اظهار داشت: ما خشونت را محكوم مي‌كنيم.
مارتين اودنيل با بيان اينكه وضعيت هنوز به حالت عادي بازنگشته است گفت، در حالي كه ايساف از آزادي مردم افغانستان براي برپايي تظاهرات صلح‌آميز تحت دموكراسي حمايت مي‌كند، تظاهرات خشونت آميز در افغانستان جايي ندارد و منجر به فاجعه مي‌شود.

* دولت افغانستان توهين يک نظامي آمريکايي به قرآن را محکوم کرد 
وزارت امورخارجه افغانستان ، اقدام يک نظامي آمريکايي را در توهين به ساحت مقدس قرآن کريم محکوم کرد.
دفتر مطبوعاتي وزارت امورخارجه افغانستان امروز دراطلاعيه اي ازاقدام يک نظامي آمريکايي درعراق که از قرآن کريم به عنوان نشان تيراندازي استفاده کرده بود ، ابراز انزجار کرد.
وزارت امور خارجه افغانستان از مقامات آمريکايي خواسته است تا اين موضوع را با جديت پيگيري کنند.
مجالس سنا و نمايندگان افغانستان هم در دو روز اخير توهين نظامي آمريکايي به ساحت مقدس قرآن کريم را به شدت محکوم کرده بودند . 

* نماينده افغان : هتک حرمت نظامي آمريکايي به قرآن ، اقدامي سازمان يافته است 
يک عضو مجلس نمايندگان افغانستان گفت: اقدام يک نظامي آمريکايي در بي حرمتي به قرآن کريم درعراق، اقدامي سازمان دهي شده از طرف فرماندهان اين نيروها محسوب مي شود.
" احمد علي جبرئيلي " در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار واحد مرکزي خبر در کابل، با اشاره به تيراندازي يک نظامي آمريکايي به قران کريم درعراق، تصريح کرد: از آنجايي که نظاميان اعزام شده آمريکايي به کشورهاي مسلمان، درباره آشنايي با ارزشهاي اسلامي آموزش ديده اند، هدف قرار دادن قرآن کريم به عنوان نشان تيراندازي، نوعي مقابله با مقدسات اسلامي به شمار مي رود.
جبرئيلي گفت: آيا اشياء ديگري در عراق پيدا نمي شد که اين نظامي آمريکايي از آن به عنوان نشان تيراندازي استفاده کند.
اين نماينده افغان تصريح کرد : هدف از ادامه هتک حرمت ارزشهاي اسلامي از جمله در کشورهاي هلند و دانمارک، آزمايش احساسات مسلمانان جهان است.
وي تصريح کرد: غربي ها مي خواهند با تکرار توهين به مقدسات اسلامي، سطح احساسات مسلمانان جهان را در برابر توهين به ارزشهاي انان کاهش دهند زيرا هر پديده اي که تکرار شود به يک اتفاق عادي تبديل مي شود.
اين نماينده افغان با اشاره به تاثيرات منفي توهين به قرآن کريم در افغانستان گفت: از آنجايي که نيروهاي آمريکايي در افغانستان حضور دارند، اين گونه اقدامات مي تواند افکار عمومي را در برابر نظاميان غربي بسيج کند.
جبرئيلي درباره راهکارهاي جلوگيري از هتک حرمت ارزشهاي اسلامي افزود: دولت هاي اسلامي بايد از راههاي ديپلماتيک در اين زمينه تلاش کنند و مسلمانان جهان نيز در برابر هرگونه توهين به ارزشهاي اسلامي سکوت نکنند.

* بيانيه مجلس افغانستان درمحکوميت توهين يک نظامي آمريکايي به قرآن کريم 
مجلس نمايندگان افغانستان، توهين يک نظامي آمريکايي به قرآن کريم را به شدت محکوم کرد.
اعضاي مجلس نمايندگان افغانستان امروز با صدور يک قطعنامه شش ماده اي، خواستار مجازات
نظامي مجرم آمريکايي شدند که به قرآن کريم توهين کرده بود.
بر اساس اين قطعنامه، دولت افغانستان بايد مراتب انزجار شديد مردم اين کشور را بصورت رسمي اعلام کند.
نمايندگان معترض از سازمان ملل متحد، سازمان کنفرانس کشورهاي اسلامي، شوراي امنيت و پيروان همه اديان الهي خواستند تا اقدام توهين آميز نظامي آمريکايي را به شدت محکوم کنند.
" امامي غوري " يک عضو مجلس نمايندگان افغانستان هم احضار سفير آمريکا به مجلس و پاسخگويي وي درباره بي احترامي نظامي اين کشور به قرآن کريم را خواستار شد.
روز گذشته نيز مجلس سناي افغانستان اقدام اين نظامي آمريکايي را به شدت محکوم کرد.

* بيانيه جلال طالباني، رييس جمهورعراق در محكوميت اهانت به قرآن
از سوي ديگر روزنامه‌ي الصباح -چاپ بغداد- نيز نوشت، جلال طالباني، رييس جمهور عراق با صدور بيانيه‌اي هتك حرمت قرآن كريم توسط سرباز آمريكايي را محكوم كرد.
وي تاكيد كرد، اين اقدام سرباز آمريكايي خشم و غضب تمامي عراقي‌ها را از اديان و مذاهب مختلف برانگيخته است.
طالباني همچنين عنوان داشت، نيروهاي چند مليتي بايد به تمامي اديان و كتب آسماني و مقدسات مسلمانان احترام بگذارند.

* اعلام خشم و انزجار دولت و ملت عراق به بوش
نوري المالكي، نخست وزير عراق نيز در تماسي تلفني با جورج بوش خشم و انزجار دولت و ملت عراق را از اين اقدام شرم آور نيروهاي آمريكايي به وي اعلام كرد.
بوش نيز ضمن عذرخواهي ازعراق وعده داد كه عامل اصلي اين اقدام توهين آميز در دادگاه محاكمه شود.

* در اعتراض به توهين به قرآن توسط نظاميان آمريكايي درعراق؛
راهپيمايي دانشجويي در مشهد برگزار مي‌شود

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي مشهد از برپايي راهپيمايي دانشجويان اين تشكل دانشجويي در محكوميت توهين به مقدسات اسلامي و قرآن توسط نظاميان آمريكايي در عراق خبر داد.
ايوب توكليان در گفت‌وگو با (ايسنا) گفت: جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و فردوسي مشهد در محكوميت توهين به مقدسات اسلامي راهپيمايي اعتراض‌آميزي برگزار خواهند كرد.
وي افزود: اين راهپيمايي فردا قبل از نماز جمعه از چهار راه خسروي به سمت حرم مطهر شروع و با شركت در نماز جمعه به اتمام خواهد رسيد.


اتفاق نظر نشريات غربي:
بدست آوردن اکثريت کرسي هاي
پارلمان لبنان توسط حزب الله نشانه
شكست بزرگ
تروريست‌هاي دشمن قرآن  

اتفاق نظر نشريات غربي: بدست آوردن اکثريت کرسي هاي پارلمان لبنان توسط حزب الله نشانه شكست بزرگ تروريست‌هاي دشمن قرآن

به گزارش اعتدال: در ايّامي كه ارتش تروريسم آمريكا گستاخي را به اوج رسانده و مرتكب رذيلانه‌ترين  جسارت عليه قرآن شده است و عليرغم تلاش‌هاي چندين ماهه سركرده تروريسم بين الملل (بوش) و عوامل باند او براي تثبيت گروه تروريستي صهيونيسم در منطقه و به انزوا و شكست كشاندن ناجي ملت لبنان (حزب‌الله)، اين جنبش ديني و برآمده از تعاليم قرآن كريم توانست اکثريت کرسي‌هاي پارلمان لبنان را بدست آورد و اين نشانه شكست بزرگ سران تروريست و دشمنان كتاب صلح و دوستي، يعني قرآن كريم است
در روزهاي گذشته نشريات غربي در گزارش هاي جداگانه نتايج حاصل از نشست دوحه در خصوص بحران لبنان و تضمين تصاحب اکثريت کرسي هاي پارلمان اين کشور توسط جنبش حزب الله را نشانه يک پيروزي بزرگ براي ايران قلمداد کردند.
روزنامه آمريکايي نيويورک سان در گزارشي با عنوان "ايران به يک پيروزي بزرگ در لبنان دست پيدا مي‌کند" نوشت: "براساس آنچه به عنوان يک پيروزي بزرگ براي ايران و سوريه خوانده مي شود، حزب الله و هوادارانش تصاحب دو سوم کرسي هاي پارلمان لبنان را براي خود تضمين کردند."
وزيران خارحه اتحاديه عرب از حصول يک توافق براي پايان بخشيدن به بن بست سياسي 18 ماهه لبنان خبر دادند.
اين توافق هيچ گونه اشاره اي به درخواست هاي شوراي امنيت سازمان ملل در خصوص خلع سلاح حزب الله ندارد و در مقابل کسب اکثريت پارلمان توسط حزب الله و هوادارانش را تضمين مي کند.
در همين حال روزنامه ديلي تلگراف چاپ لندن نيز در گزارشي تحولات اخير لبنان را نشانه افزايش نفوذ ايران در اين کشور دانست و افزود: "نفوذ ايران در سراسر خاورميانه با افزايش قدرت سياسي حزب الله در لبنان افزايش يافته است."
اين روزنامه انگليسي خاطرنشان کرد: "حزب الله با وتو کردن همه تصميمات دولتي، قدرت سياسي خود در لبنان را به نحو قابل توجهي افزايش داد که اين امر باعث تقويت نفوذ ايران در سراسر خاورميانه شده است."
به نوشته اين روزنامه يک هفته مذاکرات فشرده در دوحه قطر جهت يافتن راهي براي پايان بخشيدن به بحران لبنان امتيازاتي را نصيب حزب الله کرده است.
يکي از توافقات مهم نشست دوحه به موضوع خلع سلاح حزب الله مربوط مي شود که طبق توافق حاصله خلع سلاح اين گروه به تعويق افتاده است.
اين توافق همچنين نشانه يک عقب نشيني بزرگ از جانب احزاب مخالف حزب الله است که پيش از اين بزرگترين جناح در پارلمان لبنان را تشکيل مي دادند.
سعد حريري رهبر اکثريت پارلمان لبنان از حاضران در اجلاس دوحه گفت: "ما به توافق رسيديم، هرچند که به شدت آسيب ديديم."
انتخاب رييس جمهور جديد لبنان ظرف روزهاي آينده نيز از ديگر توافقات حاصله در نشست دوحه است که براساس آن انتظار مي رود نمايندگان پارلمان اواخر هفته جاري گردهم آيند و ژنرال "ميشل سليمان" را به سمت رياست جمهوري لبنان منصوب کنند.
دوره رياست جمهوري اميل لحود در ماه نوامبر پايان يافت اما درگيري هاي سياسي بين فراکسيون‌هاي مختلف اين کشور ظرف شش ماه گذشته از انتخاب رييس جمهور جديد جلوگيري کرده است.

فتواي آيت‌الله سيستاني
درباره مقاومت عليه آمريکا

آيت الله سيد علي سيستاني که پر نفوذترين مرجع ديني شيعيان عراق به شمار مي‌رود در فتوايي که اخيرا صادر کرده است مبارزه عليه حضور نظامي نيروهاي آمريکايي در عراق را مباح شمرده است.
آفتاب: آيت الله سيد علي سيستاني به صورت تلويحي از نيروهاي مقاومتي که عليه حضور نيروهاي آمريکايي در عراق فعاليت مي‌کنند حمايت کرد.
آيت الله سيد علي سيستاني که پر نفوذترين مرجع ديني شيعيان عراق به شمار مي‌رود در فتوايي که اخيرا صادر کرده است مبارزه عليه حضور نظامي نيروهاي آمريکايي در عراق را مباح شمرده است.
آيت الله علي سيستاني همواره در تلاش بوده است که از مقتدا صدر، روحاني تند روي شيعه عراقي و پيروانش (گروه شبه نظامي جند المهدي) فاصله بگيرد.
آيت الله سيستاني تا پيش از اين با هدف کمک به حفظ نظم عراق و حمايت از دولت شيعه نوري مالکي در قبال مساله حضور نيروهاي آمريکايي و مقاومت نظامي در برابر آنها سياست سکوت اختيار کرده بود و حتي پاسخ پرسش‌هاي مطروحه در وب سايتش را نيز نمي‌داد.
به تازگي اما اين سياست دچار تغيير شده است. اين مرجع تقليد ايراني تبار 80 ساله دليل اين تغيير رويه را تراژدي‌هاي متعددي دانسته است که توسط اشغالگران خلق شده است.
آيت الله سيد علي سيستاني در پاسخ به استفتائي که در وب سايت رسمي اش منتشر شده است در پاسخ به سوالي در ارتباط با نحوه تعامل با نيروهاي اشغالگر در عراق چيست آورده است: "تغيير رژيم ستمگر (صدام حسين) بوسيله تهاجم نظامي و اشغال، بواسطه فجايعي که اشغالگران آفريدند، مطمئنا آن چيزي نبود که ما در پي آن بوديم. ما بي ترديد درباره نيت آنها نگرانيم"
گفتني است آيت الله سيد علي سيستاني از زمان اشغال نظامي اين کشور توسط نيروهاي تحت رهبري آمريکا تا کنون نقش عمده‌اي را در حفظ آرامش اين کشور، پاسداري از تماميت ارضي اين کشور و حمايت از دولت ملي نوري المالکي ايفا کرده است.


صاحب امتیاز و مدیر مسئول:
 رضا صابری خورزوقی
نشانی: رسالت غرب - بعد از پل شهید صیاد شیرازی -نرسیده به پل سید خندان - نبش کوچه  فرهاد و جوانه - پلاک۱۹ - طبقه ۴
دفتر مرکزی:۲۲۸۹۰۱۶۰ - ۲۲۸۹۰۱۶۱ - ۲۲۸۶۴۶۳۴
 پست الکترونیک: Info@Etedaldaily.ir