پاپارا
مواد لازم:
نان باگت خشک شده=1 عدد
آب گوشت=1 ليوان
گوشت چرخ کرده=250 گرم
پياز متوسط=2 عدد
سير=2 حبه
روغن مايع=3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه=به مقدار لازم
مواد لازم براي سس:
گوجه فرنگي=1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگي=1 قاشق غذاخوري
کره=1 قاشق غذاخوري
نمک=به ميزان لازم
طرز تهيه:
1. نان را به ابعاد 2 سانت به شکل مکعب ببريد،داخل سيني بچينيد و در فر به مدت 10 دقيقه برشته کنيد.
2. روي نان برشته شده آب گوشت داغ بريزيد. بعد پياز را پوست بگيريد،بشوييد و ساطوري کنيد.
3. در قابلمه روغن بريزيد و پياز را تفت دهيد. سير را ريز خرد کرده به پياز افزوده و چند دقيقه ديگر تفت دهيد. گوشت را به مواد اضافه کنيد و تفت دهيد. نمک و فلفل بريزيد. بگذاريد گوشت،مغز پخت شود. گوشت را روي نان بريزيد.
4. براي آماده کردن سس،گوجه فرنگي را رنده کرده،داخل تابه اي کره را ذوب کرده سپس گوجه فرنگي رنده شده و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه کرده و نمک به ان اضافه کنيد هم بزنيد.بگذاريد چند دقيقه بجوشد.
5. سس را از روي حرارت برداشته سپس آن را روي نان و گوشت بريزيد و سرو کنيد. در صورت تمايل مي توانيد غذا را با ماست و سير تزئين کنيد.
امتحانات پايان سال تحصيلي حوزه هاي علميه خواهران آغاز شد
امتحانات پايان سال تحصيلي حوزه هاي علميه خواهران از ديروز 21 خرداد در سراسر کشور آغاز شد.
معاون آموزش مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اين خبر گفت: امتحانات پايان سال حوزه هاي علميه خواهران از 21 خرداد ماه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار مي شود.
حجت الاسلام سيد مهدي حسيني افزود: سئوالات برخي از امتحانات از مرکز ارسال شده و براساس برنامه ريزي صورت گرفته، پاسخنامه سئوالات بعد از اتمام امتحان در قسمت آموزش سايت مرکز منتشر خواهد شد تا کار تصحيح اوراق نيز به صورت هماهنگ انجام شود.
و ي افزود: برخي از سئوالات نيز از طريق اساتيد حوزه هاي علميه طراحي خواهد شد. نتايج امتحانات نيز سه هفته بعد از برگزاري آخرين آزمون منتشر خواهد شد.
جريمه ازدواج زير 18 ساله ها از سوي علماي الازهر
علماي الازهر ديروز نشستي در خصوص تعديل قانون برگزار کردند، طي اين نشست کاهش سن ازدواج به زير 18 سال با مخالفتهاي بسياري رو به رو شد که علماي الازهر آن را مخالف قوانين اسلامي خوانده و يادآور شدند که هر کس زير 18 سال ازدواج کند جريمه خواهد شد، به غير از آنکه شخص شرايط لازم براي ازدواج را داشته باشد.
مخالفت اسقفهاي کاتوليک فيليپين با ازدواج مسيحيان و مسلمانان
اسقف ادوين دلاپنا يکي از اعضاي اين کنفرانس مدعي شد که اختلاف فرهنگي و سنتي علت کافي براي مخالفت با ازدواج ميان مسلمانان و مسيحيان است. اين درحالي است که بر اساس قوانين اسلامي فردي که با مسلمان ازدواج ميکند، بايد مسلمان باشد، از اين رو اسقف دلاپنا ادعا کرد که تنها تغيير دين مسيحيان و مسلمان شدن آنها اسقفهاي کاتوليک را نگران نميکند بلکه مسئله اصلي اختلاف ميان سنتها، فرهنگها و اعتقادات است.
تجليل ازبانوان قرآني زرند
مراسم تجليل از بانوان فعال قرآني زرند 20 خردادماه سالجاري بههمت اداره تبليغات اسلامي اين شهرستان برگزار شد.
اين مراسم حجتالاسلام "ابراهيمي"، رئيس اداره تبليغات اسلامي زرند با اشاره به اهميت آموزش و تلاوت قرآن كريم و جذب جوانان به اين محافل بر آشنايي بيشتر با مفاهيم كلام وحي تأكيد كرد.
در اين مراسم از نفرات برتر و مربيان كلاسهاي آموزش قرآن شهرستان زرند با اهداي لوح يادبود تقدير شد.