امام جمعه موقت كرج:
قرآن نسخه الهي براي زندگي بشر است
امام جمعه موقت كرج گفت: قرآن كتابي جامع و نسخهاي الهي براي زندگي بشر است.
محمدباقر قدوسي سهشنبه شب در هفتمين همايش بزرگ قرآني كرج افزود: قرآن ويژگيهايي دارد كه بايد به آن توجه شود و از درياي بيكران معارف الهي آن بهره برد.
وي خاطرنشان كرد: اين كتاب آسماني پس از گذشت قرنها جذاب است و هيچگاه كهنه نميشود، قرآن بالاترين موعظه و شفاي دردهاي جسمي و روحي است و انسان را از ظلمت و تاريكي نجات ميدهد.
قدوسي گفت: بر تمام مسلمانان لازم است قرآن را فراگيرند، همانطور كه يكي از حقوق فرزندان بر گردن والدين انتخاب نام خوب و تربيت صحيح است، آموزش قرآن نيز يكي از وظايف والدين براي تربيت فرزندان است.
وي ادامه داد: مقام و مراتبي براي انسانهايي كه با قرآن مانوس هستند وجود دارد كه براي ديگران اين مقام و مرتبه وجود ندارد و قرآن براي عدهاي كه با آن انس دارند مقام شفاعت دارد.
امام جمعه موقت كرج افزود: هر كسي كه به قرآن پناهنده شود حقايقي را درك ميكند و ميتواند از معارفي كه درقرآن است اشباع شود، كساني همكه قرآن را تدريس ميكنند والاترين انسانها هستند.
وي گفت: براي رسيدن به يك جامعه محمدي غيراز اينكه با قرآن انس داشته باشيم بايد بسيج عمومي به سوي قرآن آغاز شود.
در هفتمين همايش بزرگ قرآني كرج با حضور يكهزار و ? 700نفر از فراگيران كانونهاي قرآني، از ? 65نفر از اساتيد علوم قرآني تجليل شد.
اين همايش با همكاري اداره اوقاف و امور خيريه كرج و جامعه القران اين شهرستان برگزار شد.
در سازمان دارالقرآن برگزار شد
سومين انتخابات هيئت رئيسه شوراي مركزي جمعيت قرآني استان تهران
سومين دوره انتخابات هيئت رئيسه شوراي مركزي جمعيت قرآني استان تهران 17 ارديبهشت ماه در سازمان دارالقرآن برگزار شد.
انتخابات سومين دوره هيئت رئيسه شوراي مركزي جمعيت قرآني استان تهران شب گذشته در محل سازمان دارالقرآن الكريم برگزار شد و در طي اين انتخابات از مجموع 11 راي "مجيد يراقبافان" با هشت راي به عنوان رئيس جمعيت براي بار دوم انتخاب شد.
همچنين "بهمن جاهي" با هشت راي به عنوان نايب رئيس، حوريه عقبايي با 10 راي به عنوان دبير جمعيت به عنوان ديگر مسئولان اين جمعيت انتخاب شدند.
جمعيت قرآني استان تهران، به منظور "توسعه و تعميق فرهنگ حياتبخش قرآن كريم در جامعه، مبتني بر تعالي انسانساز اهل بيت عصمت و طهارت(ع)" و "انسجام بخشيدن به فعاليت استادان، معلمان، قاريان، حافظان و قرآنپژوهان استان تهران" تأسيس شده است. فراهم ساختن زمينههاي همكاري و تشريك مساعي"جمعيت قرآني" و "دستگاههاي دولتي و غيردولتي" در راستاي نهادينه ساختن فرهنگ قرآني در جامعه و تلاش در جهت توسعه و تقويت اين نوع همكاريها و گسترش زمينههاي مشاركت و مباشرت مردمي در امر توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني از ديگر اهداف اصلي اين جمعيت قرآني است.
پيشكسوتان و خادمان قرآني، استادان، مدرسان و معلمان قرآن، قاريان قرآن، حافظان قرآن، پژوهشگران و محققان قرآني و هنرمندان قرآني كه شرايط عضويت اين تشكل قرآني را كسب كنند ميتوانند به عضويت آن درآيند.
يادآوري ميشود، عاليترين نهاد جمعيت قرآني استان تهران، شوراي مركزي(هيئت مديره) است كه در دور گذشته نيز "مهدي قرهشيخلو، حسين اخواناقدم، يوسف افراش، احمد ليايي، بهمن جاهي و مسعود سياحگرجي" به عنوان اعضاي اصلي شورا و "محمد بادپا" به عنوان عضو عليالبدل و "حوريه عقبايي" به عنوان بازرس اين جمعيت بودند.
لاله افتخاري:
مجلس جديتر از گذشته امور قرآني را پيگيري ميكند
به دنبال فعاليتهايي كه در مجلس هفتم صورت گرفت در مجلس هشتم نيز تداوم فعاليتهاي قرآني را با استفاده از تجربه گذشته و تلاشي مضاعف پيگيري خواهيم كرد.
"لاله افتخاري" نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي و مسئول فراكسيون قرآن و عترت(ع) مجلس در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) و در پاسخ به اين سئوال كه فراكسيون قرآن و عترت چه فعاليتهايي را در دور جديد انجام خواهد داد، تأكيد كرد: به دنبال فعاليتهايي كه در مجلس هفتم صورت گرفت در مجلس هشتم نيز تداوم اين فعاليتها را با استفاده از تجربه گذشته و تلاشي مضاعف انجام خواهيم داد.
افتخاري تصريح كرد: در مجلس هشتم نيز ساماندهي فعاليتهاي قرآني را هم در قالب يك طرح كلان پيگير خواهيم شد و هم از كسانيكه در عرصه قرآن فعاليت داردند اعم؛ معلمان، قرآنآموزان، پيشكسوتان و متعلمان حمايت خواهيم كرد.
وي در ادامه افزود: با انجام اين طرحها تلاش داريم تا هم زمينه گسترش فرهنگ قرآن و عترت را فراهم ميكنيم و هم دين خود را به اين دو يادگار پيامبر اكرم(ص) ادا كنيم و فكر ميكنم بيشترين خدمت به جامعه هم همين است.
افتخاري با اشاره به عهدهدار بودن مسئوليت فراكسيون حمايت از نخبگان و نوآوران در كنار مسئوليت فراكسيون قرآن و عترت(ع) گفت: اگر اين دو را با هم عجين كرده و پيوند بخورند، بسياري از دانشها شكوفا ميشوند كه بسيار ارزشمند است.
مسئول فراكسيون قرآن و عترت(ع) مجلس به جايگاه خاص نخبگان قرآني اشاره و تأكيد كرد: تلاشهاي زيادي درجهت شكوفايي استعدادهاي نخبگان در جهت خدمت به نظام، مردم و بشريت انجام ميشود.
وي با اشاره به عهدهدار شدن فعاليتهاي ديگري افزود: كميسيون بسترسازي براي انس با قرآن كريم كه در راستاي پاسخگويي به مطالبات مقام معظم رهبري، بر عهده شوراي عالي انقلاب فرهنگي گذاشته شده بود تا زمينه انس با قرآن به ويژه در بحث نخبگان و روشنفكران را پيگيري كند، برعهده من است.