حجتالاسلام قرائتي:
در قرآن به شدت بر آگاهي و تحقيق تاکيد شده
جوانان بايد ضمن تدبر در قرآن كريم، كسب آگاهي و پيروي از مراجع تقليد، عرفانهاي دروغين را بشناسند و نپذيرند.
حجتالاسلاموالمسلمين"محسن قرائتي" رئيس ستاد اقامه نماز و مفسر قرآن كريم، ديروز دوشنبه 23 ارديبهشت ماه در ادامه سلسله جلسات تفسير خود در دانشگاه تهران با بيان اين مطلب گفت: كمبود معنوي و ارزشهاي اخلاقي و باورهاي ديني صحيح در جهان امروز نبايد سبب شود تا دشمنان به اهداف شوم خود دست يابند.
وي با اشاره به ساخت فيلم و كاريكاتورهاي موهون به اسلام و قرآن تصريح كرد: در قرآن كريم به شدت بر آگاهي و تحقيق افراد درباره ريشه و مبناي پذيرش هر مطلبي و حتي اكتفا نكردن به ظاهر درست تاكيد شده است با اين وجود به شدت بايد با اين دسيسهها كه در ظاهر هم شوم است مبارزه شود.
اين مفسر قرآن كريم با اشاره به داستان حضرت يوسف(ع) و اشك دروغين برادران ايشان، عنوان كرد: سوگندها و اشكهاي دروغين را كه به ظاهر حق است نپذيريد و در راه حق از كشته شدن برادران مسلمان نهراسيد.
رئيس ستاد اقامه نماز با اشاره به سادگي مردم در جنگ صفين در پذيرفتن قرآنهاي سرنيزه كه موجب شكست حضرت علي (ع) شد، اظهار كرد: اميرالمومنين نيز در اين جنگ درباره شعار "لاحكم الا لله" فرمودند كه اين كلمه حق است اما پشت آن باطل نهفته است و مردم به اشتباه و بدون تحقيق ظاهر را قبول كردند.
حجتالاسلام قرائتي عنوان كرد: آگاهي داشته باشيد كه گاهي به نام پيشرفتهاي سياسي و فرهنگي هم افراد را مغلوب افكار پليد دشمنان ميكنند و اين موضوعات نشان از خطرات فريبنده سودجويان براي انسانها دارد.
وي با اشاره به اعدام "آشوري" كمونيست به ظاهر روحاني در ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي، تاكيد كرد: جوانان بايد آگاه باشند كه كلام دروغين، سوگند دروغين، اشك دروغين و تظاهر در اعمال كه در قرآن كريم نيز ذكر شده است در تمام اقشار جامعه حتي در لباس روحانيت نيز ديده ميشود.
اين مفسر قرآن كريم در پايان يادآور شد: دين اسلام فطري است و راهزنان فطرت و عقل بسيار هستند و وظيفه انسانها در اين راه جز توسل به خداوند و تقليد از مراجع عظام براي دوري از گام برداشتن در راه اشتباه و كسب آگاهي درباه دين مبين اسلام نيست.
مسئول برگزاري مسابقات قرآني سازمان اوقاف خبر داد:
تهران، رتبه اول مسابقات قرآني کشور
مسئول برگزاري مسابقات قرآني سازمان اوقاف و امور خيريه استان تهران گفت: استان تهران رتبه اول مسابقات کشوري قرآن را کسب کرد.
حسن رحماني، مسئول برگزاري مسابقات قرآني سازمان اوقاف و امور خيريه استان تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهارداشت: استان تهران رتبه اول را در مسابقات کشوري قرآن که در سنندج برگزار شد، کسب کرد.
مسئول برگزاري مسابقات قرآني سازمان اوقاف و امور خيريه از برگزاري مسابقات تواشيح همخواني خواهران بمناسبت ميلاد حضرت فاطمه (س) در استان تهران خبر داد و ادامه داد: مسابقات تواشيح و همخواني ويژه خواهران، هشتم خرداد با شرکت پنج گروه 5 نفره در امامزاده صالح استان تهران و در ساير استان ها از اول تا دهم خرداد برگزار مي شود.
وي خاطر نشان کرد: متقاضيان براي شرکت در اين مسابقات مي توانند به ادارات اوقاف و امور خيريه مراجعه و ثبت نام کنند.
وي مهلت ثبت نام براي شرکت در مسابقات تواشيح و همخواني خواهران را بيست و ششم ارديبهشت اعلام کرد.
26 مهر امسال برگزار ميشود :
دوازدهمين دوره آزمون سراسري حفظ قرآن و نهجالبلاغه طلاب
دوازدهمين دوره آزمون سراسري قرآن كريم و نهجالبلاغه ويژه طلاب حوزههاي علميه سراسر كشور جمعه، 26 مهر سال جاري برگزار خواهد شد.
سيد"محمدتقي حسيني" مسئول دفتر معاونت تهذيب و اخلاق حوزه علميه قم در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين خبر اظهار كرد: اين آزمون از كليه طلاب داوطلب حافظ كل، نصف و ثلث قرآن كريم در سراسر كشور به عمل خواهد امد.
حسيني به برگزاري اين آزمون سراسري با توجه به مصوبه 81 شوراي عالي حوزه علميه قم، مبني بر ارج نهادن به تلاش حافظان قرآن كريم و نهجالبلاغه اشاره كرد و افزود: ثبتنام آزمون از 18 ارديبهشت ماه آغاز شده است و تا 18 مهر سال جاري ادامه خواهد داشت.
مسئول دفتر معاونت تهذيب و اخلاق حوزه علميه قم تأكيد كرد: فتوكپي صفحه اول شناسنامه، برگه ارزيابي و يك قطعه عكس 4×3 از جمله مدارك مورد نياز داوطلبان براي ثبتنام در آزمون سراسري حفظ قرآن كريم است.
وي محل ثبتنام را مدارس علميه تحت پوشش مركز مديريت حوزه علميه قم در سراسر كشور اعلام و تصريح كرد: جمعه 26 مهر سال جاري ساعت 8:30 صبح مطابق با 17 شوال 1429 هجري قمري آزمون در سالن اجتماعات مدرسه فيضيه برگزار خواهد شد.
مسئول دفتر معاونت تهذيب و اخلاق حوزه علميه قم بيان كرد: زمان دريافت كارت داوطلبان از تاريخ 20 تا 25 مهر سال جاري در محل واحد قرآن معاونت تهذيب اعلام شده است، همچنين كليه حافظان محترم قرآن كريم بر طبق مصوبه هر ساله ملزم به ثبتنام و شركت در امتحان هستند.
امروز در دانشگاه شهيد رجايي تهران برپا مي شود:
نشست"مديريت قرآني را از كجا آغاز كنيم"
نشست"مديريت قرآني را از كجا آغاز كنيم" امروزسهشنبه، 24 ارديبهشت ماه در دانشگاه شهيد رجايي تهران برگزار ميشود.
اين نشست از ساعت 11و30 تا 13 امروز سهشنبه، 24 ارديبهشت ماه با حضور "حبيبالله عزيزي" از استادان دانشگاه تربيت معلم قم برگزار ميشود.
نشست مذكور دومين جلسه از مباحث مديريتي قرآني است كه توسط سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور در دانشگاه مذكور واقع در لويزان، ساختمان اداري، طبقه سوم، اتاق كنفرانس برگزار ميشود.
مباحث مديريتي قرآن از جمله مباحث نو و جديدي است كه طي سالهاي اخير از سوي فعالان قرآني مورد توجه جديتري قرار گرفته است و به همين منظور جلسهاي با حضور تعدادي از مديران مراكز فعال قرآني كشور در سال گذشته توسط اتحاديه تشكلهاي قرآني مردمي برگزار شد.
يادآوري ميشود، حبيبالله عزيزي علاوه بر مديريت گروه قرآن دانشگاه تربيت معلم قرآن قم، عضو هيئت مديره و كميسيون آموزش اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور، مديرعامل موسسه آيات هدايت قم(مركز تخصصي پژوهش و تربيت نيروي انساني)، عضو هيئت علمي مجتمع آموزش عالي پيامبر اعظم(ص)، عضو كميته برنامهريزي تربيت معلم وزارت آموزش و پرورش و مشاور قرآني مدير كل برنامهريزي و تاليف كتب درسي وزارت آموزش و پرورش است.