3.jpg

گفت‌وگو با "ملازهرا بيگ" خادم 74 ساله قرآن 
تمام زندگي ام را مديون انس با قرآن هستم

2.jpg

‏ مصطفي مبروك معاون دادستان ليبي:
"لقد كرّمنا بني‌آدم" نماد حقوق بشر در اسلام است

1.jpg

رئيس مجلس:
آمار كتابخواني در كشور نگران‌كننده است
 چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷ - ۲۷ جمادی الثانی ۱۴۲۹ - ۲ جولای ۲۰۰۸ -   شماره ۱۰۶۴
شماره قبل
دارالقرآن آذربايجان شرقي رتبه برتر كشور را كسب كرد‏

درالقرآن الكريم اداره تبليغات اسلامي استان آذربايجان شرقي ،مقام برتر كشوري را كسب كرد.‏
مسئول دارالقرآن الكريم استان با اعلام اين خبر گفت: اين رتبه بر اساس عملكرد سال 86 اعم از جلب و ساماندهي مشاركت هاي مردمي ،توجه به اصل آمايش ‏سازمان در تسهيل اعتبارات ،امكانات واجراي فعاليت هاي آموزشي به دست آمده است . ميكائيل اسكندري تصريح كرد : رعايت ضوابط وآيئن نامه ابلاغي و ‏اولويت بخشي به كيفيت فعاليتها و وضعيت كمي فعاليت هاي ابلاغي ،نظارت و ارزيابي استاني ،تعاملات با سازمان دارالقرآن الكريم ،از جمله ديگر عواملي بود ‏كه باعث شد دارالقرآن الكريم اين استان در بين دارالقرآن هاي كشور موفق به كسب رتبه برتر كشوري شود. بر اساس اين گزارش ،دارالقرآن الكريم تبليغات ‏اسلامي آذربايجان شرقي با سير صعودي رشد خود، ازرتبه 28 در سال 84 ،به رتبه سوم درسال 85 ارتقا يافت وامسال نيز حائز رتبه برتر كشوري شده است. ‏اين  گزارش مي افزايد : اين مركز نقش محوري و بسزايي در نهضت قرآن آموزي استان ايفا كرده است.


‏ مصطفي مبروك معاون دادستان ليبي:
"لقد كرّمنا بني‌آدم" نماد حقوق بشر در اسلام است ‏
 
به گزارش اعتدال: در روزهاي برگزاري اجلاس كارشناسان قضايي كشورهاي اسلامي كه مصطفي مبروك معاون دادستان ليبي در رأس هيأتي از كارشناسان قضايي و حقوقدانان ليبيائي براي بررسي اساسنامه اتحاديه قضايي اسلامي در اجلاس كارشناسان قضايي كشورهاي ‏اسلامي به ايران آمده بود خبرنگار (ايكنا) پيرامن حقوق بشر در اسلام و اروپا گفتگوي مختصري را با وي انجام داده و اعتدال به جهت اهميت مطالب عنوان شده متن گزارش ايكنا را منتشر مي‌كند
دفاع از حقوق بشر و حفظ شخصيت و كرامت‌ انسان‌ها از صدر اسلام تاكنون ادامه‌داشته و مفهوم آيه قرآني "ولقد كرّمنا بني آدم: ما انسان را گرامي‌داشتيم" ‏‏(سوره اسراء، آيه 70) نمود عملي حفظ حقوق و كرامت انساني در اسلام است. ‏
‏"مصطفي المبروك" معاون دادستان ليبي با اعلام اين مطلب گفت: دين اسلام به مسأله ‏حقوق بشر و حفظ كرامت و ارزش همه انسان‌ها اهتمام خاصي داشته و در قرآن كريم و مبادي دين اسلام بر اين مسأله بسيار تأكيد شده‌‌است. ‏
وي با اشاره به حقوق زن در اسلام گفت: شرف، عظمت، كرامت و آبروي زن مسلمان در كشورهاي اسلامي بسيار باارزش و محفوظ است، اين در حالي است كه زن در ‏جوامع غربي از اين حقوق اوليه محروم‌است و حتي به‌عنوان يك كالا و وسيله تبليغاتي به او نگريسته‌‌مي‌شود. ‏
مصطفي مبروك در پاسخ به سؤالي درباره استقلال دستگاه‌هاي قضايي در كشورهاي اسلامي گفت: نظام قضايي جوامع اسلامي نسبت به دستگاه‌هاي قضايي ‏كشورهاي اروپايي از استقلال بيشتري برخورداراست، چراكه بسياري از دادگاه‌هاي غرب، سياسي هستند و تحت تأثير فشارهاي سياسي دولتمردان غرب قرارمي‌گيرند كه از ‏جمله آن مي‌توان به محاكمه "تيسير علوني" گزارشگر سوري‌الأصل شبكه الجزيره در اسپانيا به اتهام ارتباط با تشكيلات تروريستي "القاعده" و محاكمه "عبدالباسط ‏المجرحي" در اسكاتلند و محاكمه‌هاي كنوني زندانيان گوانتانامو اشاره‌كرد. ‏
وي تصريح‌كرد: در حقيقت مي‌توان به اين موضوع اعتقاد راسخ داشت كه استقلال دستگاه‌هاي قضايي در كشورهاي اسلامي به مراتب بيش از جوامع غربي است، اما رفتار ‏شخصي برخي قضات در جوامع اسلامي چهره‌اي مخدوش از نظام قضايي اسلامي ارايه‌‌مي‌دهد كه نمي‌توان آن‌ها را نماينده دستگاه قضايي اسلامي دانست. ‏
مصطفي مبروك با اشاره به اهانت جوامع غربي به مقدسات و ارزش‌هاي اسلامي گفت: اين اهانت‌ها با ادعاهاي جوامع غربي مبني بر حفظ حقوق بشر، دموكراسي و مبارزه با ‏تروريسم در تناقض‌ است و در حقيقت، حقوق بشر تنها شعاري است كه كشورهاي اروپايي آن را سر مي‌دهند، اما هيچ وقت آن را اجرايي‌مي‌كنند. ‏
وي در همين زمينه گفت: متأسفانه اروپايي‌ها توهين به ازرش‌هاي اسلامي را به بهانه آزادي بيان و عقيده توجيه‌مي‌كنند، اين در حالي است كه انتقاد از سياست‌هاي نادرست خود ‏و اقدامات وحشيانه و غيرانساني اسراييل را برهم‌زدن صلح جهاني تلقي‌مي‌كنند. ‏
معاون دادستان ليبي در ادامه اين گفت‌وگو با اشاره به برخورد تبعيض‌آميز دستگاه قضايي فرانسه با "روژه گارودي" فيلسوف و تازه‌مسلمان فرانسوي و محاكمه وي به خاطر ‏انكار هولوكاست گفت: نظام قضايي كشورهاي اروپايي برخورد كاملاً دوگانه‌اي با انديشمندان و متفكران اروپايي كه مخالف با سياست‌هاي آن‌ها هستند، دارند، در حالي كه ‏اشخاصي مانند "سلمان رشدي" كه به اسلام توهين‌مي‌كنند، در بسياري از كشورهاي اروپايي مورد استقبال قرارگرفته و از او به‌عنوان متفكر معاصر يادمي‌كنند، بنابراين اين ‏اقدامات بيانگر اين موضوع است كه در دادگاه‌هاي اروپا سياست بيشتر از قانون حكفرما است. ‏
وي درباره مطابقت قوانين فرانسه با تعاليم قرآني گفت: قوانين فرانسه به طور كامل با تعاليم قرآني و اسلامي هم‌خواني ندارد، اما مي‌توان برخي قوانين عمومي فرانسه را بعد از ‏انجام اصلاحات لازم در جوامع اسلامي به كار برد و قوانيني را كه با قرآن كريم و تعاليم دين اسلام همخواني‌ندارد، ترك‌كرد. ‏
مصطفي مبروك در ادامه اين گفت‌وگو اظهاركرد: برخي موارد قانون مجازات ليبي از قانون ايتاليا و فرانسه گرفته‌شده، اما مواردي كه با شريعت‌ اسلامي مطابقت‌نداشته، ‏حذف‌شده و براي تكميل قانون مجازات مانند قانون مجازات سرقت، قتل، قانون قصاص و ديه از تعاليم شريعت اسلامي استفاده شده‌است. ‏
گفتني‌است، مصطفي مبروك در رأس هيأتي از كارشناسان قضايي و حقوقدانان ليبي براي بررسي اساسنامه اتحاديه قضايي اسلامي در اجلاس كارشناسان قضايي كشورهاي ‏اسلامي شركت‌كرد. ‏
همچنين، اجلاس كارشناسان قضايي كشورهاي اسلامي با حضور 80 كارشناس از 33 كشور اسلامي، 21 تا 23 خرداد در مركز مطالعات وزارت امور خارجه در تهران ‏برگزارشد.


رقابت‌هاي حفظ قرآن كريم در بيرمنگام انگليس 
 
رقابت‌هاي حفظ قرآن كريم ويژه خانواد‌ه‌هاي مسلمان، ديروز دهم تيرماه در مدرسه اسلامي شهر بيرمنگام انگليس برگزارشد.
به گزارش به نقل از روزنامه عربستاني "الرياض"، در اين رقابت‌ها كه به همت رايزن فرهنگي عربستان در انگليس و با همكاري انجمن مدارس اسلامي عربستان در اين كشور برگزارشد، هفت خانواده مسلمان شهر بيرمنگام شركت كردند و در حاشيه اين مسابقات، برنامه‌هاي فرهنگي متنوعي ويژه اقليت مسلمان اين شهر برگزارشد.
"الطاهر حافظ" مشاور رايزن فرهنگي عربستان در انگليس با ارايه سخناني، برپايي اين رقابت‌ها را بيانگر اهتمام به حفظ و درك مفاهيم قرآن كريم در سراسر جهان دانست.
وي در ادامه با اشاره به اين‌كه تعاليم دين اسلام از تندوري مبرا است، گفت: اطاعت از دستورات و احكام الهي و ارايه تصوير حقيقي اسلام كه خواهان رحمت، صلح و هم‌زيستي مسالمت‌آميز بين ملت‌ها است، وظيفه همه مسلمانان به شمار مي‌رود.
از سوي ديگر، "سعد الذيابي" مدير مدارس اسلامي عربستان در انگليس، در اين‌باره گفت: قرآن كريم كتاب جاودانه مسلمانان و مرجع اصلي قانونگذاري در اسلام است.
وي افزود: برپايي رقابت‌هاي قرآني از مهم‌ترين اولويت‌هاي شوراي اداري مدارس اسلامي عربستان در انگليس است و هدف از برگزاري اين رقابت‌ها، ايجاد همبستگي و اتحاد بين اقليت مسلمان انگليس و خدمت به كلام‌الله مجيد است.


به همت دبيرخانه سازمان كنفرا‌نس اسلامي برگزارمي‌شود
همايش انديشمندان شيعه و سني جهان اسلام در عربستان 
 
نمايندگان شيعه و سني جهان با هدف شركت در هم‌انديشي علمي كه به همت دبيرخانه سازمان كنفرا‌نس اسلامي برگزارمي‌شود در آينده‌اي نزديك در عربستان گردهم مي‌آيند.
به گزارش روزنامه بين‌المللي "الشرق الاوسط"، دبيرخانه سازمان كنفرانس اسلامي با اعلام اين خبر افزود: همايش مذكور با حضور گسترده انديشمندان شيعه و سني جهان اسلام و با هدف مبارزه با تعصبات مذهبي برگزار‌ خواهد‌شد.
تلاش براي مبارزه با عوامل ايجاد تفرقه ميان مسلمانان و سوء‌ استفاده‌كنندگان از درگيري‌هاي مذهبي از ديگر اهداف برگزاري اين همايش عنوان شده‌است.
همچنين در اين همايش چگونگي ايجاد وحدت حقيقي در ميان گروه‌هاي اسلامي و مبارزه با تندروي‌هاي مذهبي و تقويت شيوه‌هاي مبارزه با تكفير پيروان مذاهب اسلامي مختلف مورد بحث‌ و ‌تبادل‌‌ نظر قرار خواهد‌گرفت.
يادآوري‌مي‌شود چندي پيش دومين نشست مقدماتي انديشمندان مسلمان با هدف ارايه برنامه علمي فقهي تقريب بين مذاهب اسلامي و عملي‌كردن هم‌زيستي مسالمت‌آميز ميان مسلمانان در جده برگزار‌شد.
در اين نشست چگونگي عمومي‌كردن گفت‌و‌گو بين علماي مذاهب اسلامي و ملت‌هاي مسلمان و بهره‌مندي از شيوه‌هاي مناسب تبليغاتي و آموزشي در تقريب بين مذاهب نيز مورد بحث ‌و ‌تبادل‌ نظر قرار‌گرفت.
پيام آيت‌الله سبحاني به همايش ستاد اقامه نماز سازمان صداوسيما:
يگانه وسيله كنترل نفس اماره، ياد خداست
5.jpg
در پيام آيت‌الله سبحاني به اين همايش آمده است: از عنايت ويژه ستاد اقامه نماز سازمان صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران صميمانه متشكرم. اميد است اين ركن معنوي كه عمود دين و اساس ارتباط انسان با خداست، همواره پا برجا بماند.
در ادامه اين پيام آمده است: نماز معجوني است كه اسرار اجتماعي و سياسي، اخلاقي و بهداشتي آن فزونتر از آن است كه در اين پيام كوتاه بيان شود. قرآن يكي از اسرار نماز را ياد خدا مي‌داند آنجا كه مي‌فرمايد: "اقم‌ الصلاة لذكري" نماز را براي من بپادار.
در بخش ديگري از اين پيام آمده است: ياد خدا بسياري از فضائل را در انسان زنده مي‌كند. ريشه واقعي خيلي از ارزش‌هاي اخلاقي ياد خداست، بلكه مي‌توان گفت ضامن اجراي واقعي براي حكومت عدل و قانون است.
در بخش ديگري از اين پيام آمده است: ياد خدا بسان زنجيري است كه انسان را از بسياري از كارهاي ناشايست باز مي‌دارد و يگانه وسيله كنترل نفس اماره، ياد خداست؛ ياد مقامات اوليا، ياد درجات مردان خدا، ياد عذاب الهي و كيفر خطاكاران، ياد حساب‌هاي دقيق و بي‌اشتباه روز رستاخيز، كه همگي زير پوشش ياد خداست بر خودكامگي‌ها و هوسراني‌ها پايان مي‌دهد.
در ادامه اين پيام آمده است: اسلام هر فردي را موظف ساخته است در هر شبانه روز پنج بار با تشريفات خاصي نماز بگزارد، يعني در طول اين ساعات پنج بار به ياد خدا باشد و اوقاتي را كه براي اين عمل برگزيده است، كاملا حساس و حساب شده است.
در اين پيام تصريح شده است: انسان از لحظه‌اي كه سر از خواب بر مي‌دارد، سرگرم كارهاي دنيايي است، به طوري كه روح و روان، فقط به ماده و ماده‌پرستي، ثروت و ثروت اندوزي، مقام و مقام خواهي، توجه دارد. هنگام ظهر كه نداي موذن در چنين محيطي، طنين مي‌افكند، چنان دل‌ها را تكان داده و به قلوب، نورانيت مي‌بخشد كه تا مدتي اثر معنوي آن در روح و روان باقي مي‌ماند. اقامه نماز در اين لحظه كه وسايل غفلت و بي‌خبري از هر نظر فراهم است، روح و روان را جلا مي‌دهد، عواطف انساني و سجاياي اخلاقي در سايه توجه به خدا زنده مي‌شوند و نفس اماره را از تجاوز و تعدي باز مي‌دارد.

رئيس مجلس:
آمار كتابخواني در كشور نگران‌كننده است
 
علي لاريجاني در ديدار با مديران كتابخانه‌هاي عمومي آمارهاي منتشر شده در زمينه كتاب و كتابخواني ايراني‌ها و همچنين انس مردم با كتاب را نگران‌كننده خواند.
رؤساي كتابخانه‌هاي عمومي سراسر كشور شامگاه روز دوشنبه به مجلس شوراي اسلامي رفتند و با علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي ديدار كردند. در اين ديدار محمدحسين صفارهرندي، وزير ارشاد و منصور واعظي، دبير كل نهاد كتابخانه‌هاي عمومي نيز حضور داشتند.
علي لاريجاني در اين ديدار گفت: امروز برخي آمارها در زمينه كتاب و كتابخواني در كشور و همچنين انس مردم با كتاب نگران‌كننده است.
وي گفت: اين كه آمارهاي كتاب و كتابخواني در كشور با آمارهاي بين‌المللي در اين خصوص سازگار نيست، چندان مطلوب نبوده و نبايد در كشوري كه مهد تمدن بوده و از يك سابقه تاريخي برخوردار است آمار كتاب و كتابخواني در اين سطح قرار داشته باشد.
اظهارات لاريجاني در حالي صورت مي‌گيرد كه صفار هرندي، وزير ارشاد ارديبهشت امسال آمارهاي كتابخواني در ايران را مغشوش و مشوش خوانده بود.
وزير ارشاد در نمايشگاه كتاب گفته بود: كساني كه مردم ايران را متهم مي‌كنند اهل كتابخواني نيستند به نمايشگاه بين‌المللي تهران بيايند تا غلط بودن فرضيات خود را به چشم خويش بينند.
صفارهرندي كه بارها از فرهنگ كتابخواني در بين ايراني‌ها دفاع كرده در نمايشگاه كتاب تهران گفته بود: بياييد با اعتراف به اينكه قضاوت‌هاي پيشين و ارزيابي‌هاي سرانگشتي سابق، مبنايي نداشته اين باب را ببنديم و اين دفتر نادرست را ديگر نگشاييم.
لاريجاني همچنين روز گذشته در ديدار خود با مديران كتابخانه‌هاي عمومي خواستار لحاظ شدن مطالعه قرآن و كتاب‌هاي ادعيه در آمار كتابخواني كشور شد.
به گزارش خبرنگار فارس، پيش از اين نيز محمدحسين صفار هرندي در گردهمايي مديران كتابخانه‌هاي عمومي تأكيد كرده بود كه مطالعه قرآن را بايد در آمار كتابخواني لحاظ كرد.
صفار هرندي روز شنبه در كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در جمع خبرنگاران گفته بود: بعضي‌ها دوست ندارند خواندن قرآن را جزو آمار كتابخواني بياورند.
علي لاريجاني شامگاه ديروز همچنين از كتابخانه‌هاي عمومي خواست كه براي تهيه چشم‌انداز ويژه براي خود تلاش كنند. وي گفت: كتابخانه‌ها نيز نيازمند چشم‌‌اندازي هستند تا بدانيم در كجا قرار داريم و بايد به كجا برسيم.
به گفته وي، عناصر فرهنگي در نظام كم نيستند و كتابخانه‌ها بايد ستادي فعال براي توجيه مسوولان با استدلال‌هاي قوي و با هدف سرمايه‌گذاري كافي ايجاد كنند.
لاريجاني همچنين گفت: مجلس علاقمند كمك به كتابخانه‌ها است چون كتاب و كتابخانه را آراستگي سيماي جمهوري اسلامي مي‌دانيم و تلاش ما اين است در ساز و كارهاي بودجه‌اي بخش كتابخانه را درخشان‌تر ببينيم.
در اين ديدار همچنين منصور واعظي از كتابخانه‌هاي عمومي در سال‌هاي گذشته و امسال آماري داد.
به گفته واعظي، آمار كتابخانه‌هاي عمومي كشور در سال 1367، يك هزار و 200باب بود كه اين رقم در سال 1387به يك هزار و 600 باب رسيده است.
واعظي همچنين گفت: در برخي از كشورهاي جهان فضاي كتابخانه‌ها چند ده برابر ميزان موجود در ايران است.
به گفته وي، فضاي كتابخانه‌اي در كشور به ازاي هر صد نفر، يك متر مربع است و اين ميزان تا پايان سال 1388 قرار است به 2 متر افزايش يابد.

به همت رايزني فرهنگي ايران
همايش زنان تازه مسلمانِ اتريشي در وين برگزار شد
 
همايش "زنان مسلمان اتريشي‌تبار" از سوي رايزني فرهنگي ايران براي بانوان مسلمان اروپايي‌تبار كه به دين مبين اسلام گرويده‌اند، در وين پايتخت اتريش برگزار شد.
به گزارش اعتدال، به نقل از اداره كل روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، اين همايش به مناسبت ميلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن در سالن رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در وين و با با حضور ده‌ها تن از بانوان مسلمان برگزار شد.
در اين همايش "محمد كيارشي" سرپرست رايزني فرهنگي ايران با اشاره به جمعيت و حضور 20 ميليوني مسلمانان در اروپا و وضعيت و موقعيت آنان بويژه در اين قاره اظهار داشت: در مبارزه اي كه عليه اسلام از سالها قبل آغاز شده است، زنان مسلمان و حجاب آنها در راس تهاجم تبليغاتي غربي‌ها واقع شده‌اند. هم اكنون تحولات سريعي در جهان در حال انجام است و چهره جهان با سرعت غير قابل وصفي در حال تغيير است ولي مسلمانان در اين تغييرات هيچگونه سهمي ندارند و اين ديگران هستند كه در حال ورق زدن سرنوشت آنها هستند.
وي با اشاره به سياستمداران غربي و آمريكائي كه استراتژي خود در قرن 21 را به رشته تحرير درآورده و زنان و جوانان خانواده هاي اسلامي را هدف قرار داده اند، افزود: ما در اين دوران بسيار حساس و در اين جنگ خانمان سوز به حضور فعال زنان مسلمان در صحنه‌هاي اجتماعي بويژه در اروپا بشدت نيازمنديم و اميدواريم كه اين جلسات و تداوم آنها بتواند آغازگر يك همكاري مهم و استراتژيك باشد.
سپس خانم"آمنه بقاجاتي" مسئول روابط عمومي و مطبوعاتي جامعه مسلمانان اتريش در سخناني با عنوان "وضعيت زنان مسلمان در اتريش" اظهار داشت: براي من مايه افتخار و خوشحالي است كه در چنين مراسمي حضور داشته باشم.
وي سخنانش را با ذكر تاريخچه كوتاهي از زندگي پربار حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز و به نقش سياسي آنحضرت پس از درگذشت پيامبر اكرم(ص) اشاره كرد.
"بقاجاتي" در ادامه به وضعيت زنان مسلمان در كشور اتريش پرداخت و اظهار داشت:مشكل اساسي زنان مسلمان در اين كشور آشنا نبودن آنان به حقوق حقه‌شان و همچنين قرارگرفتن در موضع تدافعي و انفعالي مي‌باشد.
وي افزود:اخيراً موضوع حجاب زنان مسلمان و ساختن مسجد در اين كشور به بحث مهم روز تبديل شده و اين موضوع را متاسفانه سياسي كرده‌اند، در حالي كه حجاب و مناره سمبل‌هاي مذهبي هستند نه سياسي.
"باقاجاتي" با تاكيد بر اين كه مي خواهند با اين جوسازي ها ميان مردم اتريش عليه مسلمانان ترس و واهمه ايجاد كنند، اظهار داشت:در كشور اتريش همواره اقليتهاي مذهبي در انجام مراسم و مناسك ديني خود دچار مشكل بوده‌اند حتي در قرون گذشته پيروان مذهب پروتستان نيز از اين قاعده مستثني نبوده‌اند.
وي در پايان سخنانش تاكيد كرد: زنان مسلمان در اين كشور بيش از هر زماني نياز به شناخت حقوق‌ خويش و همچنين داشتن اعتماد بنفس و شجاعت دارند. براي مثال در سال 2004 ميلادي قانوني در كشور اتريش به تصويب رسيده ‌است كه كارفرمايان به هيچ وجه نمي توانند مانع از كار زنان مسلمان به جهت داشتن حجاب بشوند، ولي هنوز بسياري از اين موضوع با خبر نيستند و يا جرأت ندارند در صورت بوجود آمدن اين اتفاق عليه آن شكايت كنند.
"معصومه برزانسكي" دومين سخنران اين همايش با عنوان "دغدغه‌ها و مسائل زنان مسلمان در اتريش" اظهار داشت:زنان مسلمان نبايد به عنوان قرباني در اين جامعه مطرح شوند و بايستي در تمام مراحل به وظايف و مسئوليت هاي خود عمل نمايند.
وي در سخنانش به بررسي وا‍‍ژه عدالت پرداخت و اظهار داشت:معناي ديگر عدالت مقاومت در برابر هر ظالمي است و جهاد نيز تحقق واژه عدالت مي‌باشد.
"برزانسكي" اضافه كرد:ما بيش از پيش در اين جامعه نياز به شجاعت داريم و بايد انگيزه آن را ميان زنان مسلمان در جامعه بوجود بياوريم تا بتوانند به حقوق حقه خود برسند.
وي در ادامه سخنانش به حقوق زنان در صدر اسلام اشاره و تأكيد كرد:رفتار و منش پيامبر اسلام (ص) با زنان، بايستي الگويي براي تمام نسلها و عصرها باشد.
"برزانسكي" در پايان سخنانش به مقام و منزلت حضرت فاطمه(س) پرداخت و احاديث و سرگذشتهايي از زندگي آن حضرت نقل كرد.
"مريم ولايي" آخرين سخنران اين مراسم با عنوان "حضرت فاطمه (ع) الگويي براي همه زنان عالم" ،شمه‌اي از زندگي پربار آن حضرت را بيان كرد و پس از ترجمه يكي از دعاهاي بسيار زيباي آن حضرت به احاديثي از اهل تسنن در مقام و منزلت ايشان پرداخت.
وي در ادامه افزود: براي اولين بار با آمدن دين اسلام تساوي زن و مرد مطرح شد.
خانم "ولايي" به اهميت عمل كردن به دستورات ديني اشاره و تأكيد كرد: با عمل كردن به مقررات ديني قطعا از آسيبهاي اجتماعي در امان خواهيم ماند.
اين مراسم با جلسه پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو به اتمام رسيد.
درحاشيه اين مراسم كتاب‌هاي از آثار و فعاليت‌هاي زنان ايراني در معرض تماشاي شركت‌كنندگان قرار گرفت.

صاحب امتیاز و مدیر مسئول:
 رضا صابری خورزوقی
نشانی: رسالت غرب - بعد از پل شهید صیاد شیرازی -نرسیده به پل سید خندان - نبش کوچه  فرهاد و جوانه - پلاک۱۹ - طبقه ۴
دفتر مرکزی:۲۲۸۹۰۱۶۰ - ۲۲۸۹۰۱۶۱ - ۲۲۸۶۴۶۳۴
 پست الکترونیک: Info@Etedaldaily.ir